top of page
Zonsondergang boven de vallei

De indeling en faciliteiten 

Casa Barbabella is volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Van vaatwasser tot haardroger, vriezer tot Smart TV en van buitendouche tot regendouche... 

01

Keuken

Centraal punt in de keuken is de grote houten tafel. Uiteraard van alle gemakken voorzien en met moderne apparatuur: inductieplaat, oven, en vaatwasser. Koken en espresso en cappuccino maken doe je met uitzicht op de vallei. Bijzonder uitzicht op de verschillende momenten van de dag en momenten in het jaar.

02

Slaapkamers

Op de eerste verdieping is een master bedroom met een kingsize bed voor twee personen en een familiekamer voor vier personen waaronder een stapelbed. Er is een slaapplek voor twee op de vide , een opklapbed en twee babybedjes.

03

Moderne badkamers:

Op de begane grond is een badkamer met toilet, ruime douche en hier staat ook de wasmachine. Op de tweede verdieping is de badkamer uitgerust met een regendouche. Uiteraard zijn er ook een föhn en een  strijkplank.

04

Ontspanning

Onze gasten en wijzelf genieten erg van een bijzondere vibe in en rond het huis. Een mix van rust, weidsheid, historie en vrijheid. Je eigen tempo bepaalt jouw dag...

05

Plezier voor kinderen

'Hebben de kinderen het naar hun zin, dan hebben de ouders dat ook' is ons motto. Buiten is er een keur aan speelmogelijkheden: plonsbad, buitendouche, duikelrek en mega trampoline. Binnen is er veel houten speelgoed, Playmobil, lego en een Wii.

Altijd iets leuks! 

bottom of page